Serwer HP!! Drugi serwer taki w Polsce o Harrym Potterze!!!
Tutaj każdy dorosły może zgłosić się do pracy do Ministerstwa Magii.
Departament Tajemnic - Head = Tajemnica MM
Departament Magicznych Gier i Sportów - Head = Zajmuje się rejestracją drużyn i sprawdzaniem ich. Zajmuje się też Garkulkami.
Urząd Patentów Absurdalnych - Head= u nie go musi wszystko być zarejestrowane typu Kamienie Filozoficzne
Departament Transportu Magicznego - Head = Spisuje wszystkie kominki sieci Fiuu
Departament Zarządu Działek i Budowli - Head = Sama nazwa wskazuje
Komisja Kwalifikacyjna Teleportacji - Head = Pod koniec każdego roku szkolnego będzie robił/a lekcja dla trzecioklsostów
Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów - Head = Zajmuje się współpracą z zagranicznymi czarodziejami (inne serwery HP)
Departament Kontroli Nad Magicznymi Stworzeniam (Animagia , Stworzenia) - Head = Prowadzi spis animagów oraz zwierząt domowych
Wydział Zwierząt (Rejetr Wilkołaków , Biuro badań i kontroli smoków ) - Head = Spisuje wszystkich Wilkołaków , każdy treser smoków musi być tutaj zapisany
Spisuje wszystkich Wilkołaków , każdy treser smoków musi być tutaj zapisany - Head = Przy większych wypadkach musi to być napisane i położone na biurku w gabinecie MM
Departament Przestrzegania Prawa Czarodziejów - Head Artur Liberus (Altor99) = To moja sprawa co mam zrobić i wiem co mam zrobić
Kwatera Główna Aurorów - Head = Zajmuje się sprawami Aurorów
Służby Administracyjne Wizengamotu - Przwodniczący Artur Liberus (Altor99) = Przewodniczy zebraniom Wizengamotu